Dr Waina

ku bukan sasterawan, bukan karyawan bukan jua wartawan tapi ku ingin berkarya di saat ku terdaya

aku dan hobi baru

……

Hobi, hobi, hobi….. Apa yek hobi aku?  rasanya tgk citer kartun kot.  dari dulu sampai sekarang tak penah penat duk depan tv especially tgk citer kartun.hehehehe (tak sedar usia dah meningkat).  Lagi, ku suka surf internet, men game komputer sampai pengsan pun boleh….ahaks,

Tapi sekarang, additional hobi….aku suka menjahit…😉

Masih ingat lagi suatu ketika dulu, sewaktu ku dalam tingkatan 1, nak tak nak kena gak ambil kursus elektif pilihan ke3 iaitu ERT.  Tangan nie mana ler ada skill nak menjahit, even nak menjahit guna mesin rasa mcm nak terpusing tangan…  tu zaman sekolah dulu

Sekarang tanpa disangka aku suka beno menjahit.  Bukannya amatur tapi perasaan ingin belajar menjahit semakin hari semakin menjadi-jadi.  Tak sangkakan, aku dah pandai menjahit, at least bolehla nakt utk diri sendiri.  Akibatnya, aku dah ada sebuah mesin jahit kat umah.mmmmm

Dulu, aku mang surrender kalu sebut ttg menjahit, tapi sekarang….pantang tgk kain lawa, rasa gatal tangan nak membeli…..

😮

;o

……..

January 2, 2009 - Posted by | My Story .:DenTisT:. | ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: